Barnefotball

Innendørsbaner for barn

Løkkefotball under tak

Den største utfordringen for klubben i dag er rett og slett å ha nok banekapasitet. I dag er det venteliste i flere av de yngste årgangene, fordi vi ikke har kapasitet til å ta imot flere. Slik ønsker vi ikke å ha det. Når vi sier at vi er en klubb for alle, så rimer det dårlig at vi må sette folk på benken før fotballkarrieren har startet.

Barnefotballanlegget som er under planlegging vil kunne bøte på dette. Tanken er å etablere et innendørs fotballanlegg med små baner som fremmer mange ballberøringer. Dette er i god Kåffa-ånd og et glimrende sted å utvikle fotballferdigheter for små ballspillere. I tillegg vil dette innendørs-anlegget frigjøre tid som kommer eldre spillere til gode. Ikke minst om vinteren ser vi for oss at dette vil være et særdeles attraktivt sted å trene som lag – og for å trene individuelt.

Ideen er å ta tilbake løkkefotballen, men i en moderne innramming. Små kunstgressbaner som enkelt kan gjøres om til en eller flere større baner. Kanskje med en ballvegg og morsomme ballaktiviteter. Vi ser ikke bort fra at også eldre «barn» vil bli fristet til å ta en økt her.

I tillegg til at klubben vil kunne legge opp til aktivitet på dag- og kveldstid, vil det bli kapasitet til å leie ut i forbindelse med bursdager, events, firmaer, oldboysgjenger etc. Vi ser også på muligheten for å få til samarbeid med andre klubber, der vi for eksempel kan tilby treningstid og oppfølging fra våre akademitrenere om ønskelig.

Et stort løft

Innhold i anlegget