Tribune KFUM

MINIStadion

For toppfotball og unge fotballdrømmer

Kåffa har levd på nåde fra Norges Fotballforbund (NFF) for spill i OBOS-ligaen de siste årene. Med unntak av Intility Arena og Ullevaal Stadion finnes det ikke stadioner i hovedstaden som er godkjent for spill på dette nivået. Nevnte arenaer tar henholdsvis 16 000 og 28 000 tilskuere. Det er bare å erkjenne at de færreste kamper i Oslo som samler så mange mennesker.

Vår oppfatning er at hovedstaden trenger et ministadion av den typen vi nå skal bygge. En intim og flott arena med plass til et fornuftig antall mennesker som gjør at du kan oppleve arenaen som godt besatt på mange kamper. Her kan det fint spilles både OBOS-liga, Eliteserie og Toppserie-fotball. 

Selv om dette vil være en arena som vil skape gode rammer rundt toppfotballkamper, vil det også bli en opplevelse for unge KFUM-jenter og -gutter å gå ut gjennom spillertunellen og stige ut på en slik fantastisk stadion. Fotballdrømmen har aldri vært nærmere for barn som vokser opp på Ekeberg…

Kanskje kan også Ekeberg få gleden av å huse landskamper for yngre landslag. Vi håper også at arenaen kan spille en rolle i forbindelse med Norway Cup.

I tillegg til å bli en nydelig stue for kamper og cuper, får vi som klubb totalt sett noen av de beste treningsfasilitetene som vil finnes i landet.

Et stort løft

Om stadion

Opptil 3000 sitteplasser

Større tribuner gjør oss rigget for toppserie-fotball

KFUM Arena

Se bilder av den nye stadion

KFUM Arena utenfor
Publikum på KFUM Arena
TEoaRnSA.jpeg
iy2JK25Q.jpeg
Inngang KFUM Arena
Tribune KFUM