lagbilder (1) (1)

en klubb for livet

Over 80 år med vekst og utvikling

KFUM-kameratene Oslo ble stiftet av John Larsen 1. januar 1939. Klubben har i dag sin tilhørighet på Ekebergsletta i Oslo.

Idrettslaget er del av Oslo KFUM og har et dobbelt medlemsskap – til idretten (Norges idrettsforbund og Norges Fotballforbund) og til den verdensomspennende organisasjonen YMCA/YMCA gjennom Norges KFUK-KFUM.

Gjennom historien har ulike idretter preget KFUM-kameratene. Innledningsvis var friidrett den mest markante idretten, og også volleyball hadde sin storhetstid i klubben.

KFUM-kameratene, eller “Kåffa” som vi ofte kalles, er i dag først og fremst en fotballklubb, men med en liten friidrettsgruppe i tillegg. Vi har omtrent 1700 medlemmer, hvorav ca. 1400 er fotballspillere på et av våre over 100 lag! Et stort fotballakademi er en viktig del av tilbudet som i dag inkludere over 300 bar fra 1. til 7. klasse.

KFUM holdt lenge til i Oslo sentrum. Flytting av aktiviteten til Ekeberg mot slutten av 1960-tallet markerte starten på det barne- og ungdomsfotballarbeidet som klubben først og fremst er kjent for i dag.

Vil du lese mer om klubben er dette verdt å lese:

fakta

KFUM-kameratene Oslo